Hac ve Umre

Uçak Rezervasyon

Oteller

Turlar

Vize İşlemleri

Oto Kiralama

 

 

  ROMANYA  ÖZEL PAKETLER    İÇİN  TIKLAYINIZ...

HABERLER

 
 
 


BERCANTOUR Vize Danışmanlığı
 

                 UKRAYNA Vizesi                               BULGARİSTAN Vizesi

                 MOLDOVA Vizesi                              SCHENGEN Vizesi
                 RUSYA Vizesi                                    DİĞER ÜLKE Vizeleri

                                               
 

                                           ROMANYA VİZESİ                                   

  • TURİSTİK VİZE
  • 2 Adet  vesikalık fotoğraf ( arka fon beyaz ).
  • Vize bitiş tarihinden itibaren en az 7 ay geçerliliği olan pasaport
  • Banka hesap dökümleri (fotokopi)
  • Kredi kartı son ekstresi (fotokopi)
  • Çalışan ise SSK işe giriş bildirgesi
  • İşveren ise şirket imza sirküleri
  • NOT:                                                                                                       Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında konsoloslukta bulunması gerekiyor, acente yetkilisi ile birlikte.               Diplomatik (kırmızı) ve hizmet (gri) pasaport sahiplerine vize uygulamıyor. Hususi ( yeşil ) pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.  

 

  • TİCARİ VİZE ( 6 ay - 90 gün çok girişli )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 1,5 yıl geçerli olmalı ve varsa eski pasaportlarınız da ilave edebilirsiniz )
  • 2 Adet  vesikalık fotoğraf ( arka fon beyaz ).
  • Firmanın antetli kağıdına büyükelçilik veya konsolosluğun dikkatine gideceği tarihleri belirten işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve istenilen vize süresini belirten dilekçe.
  • Romanya'daki firmadan davetiye ( Romanya'dan gönderilen davetiyede istenilen vize  süresinin  ( 6 aylık - 90 gün çok girişli )  belirtilmesi   gerekiyor  ve  yapacak faaliyeti belirtmesi gerekiyor.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Çalışan ise SSK işe giriş  bildirgesi fotokopisi ( SSK  bildirgesi  tekrar ve  yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi )
  • Son aya ait maaş bordrosu
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Kredi kartı ekstresi veya banka hesap cüzdanı fotokopisi
  • NOT:                                                                                                           Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında konsoloslukta bulunması gerekiyor.                                                                 Diplomatik ( kırmızı ) ve hizmet ( gri ) pasaport sahiplerine vize uygulanmıyor. Hususi ( yeşil ) pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulanmıyor.

 

  • TİCARİ VİZE ( 1 yıl - 180 gün çok girişli )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 1,5 yıl geçerli olmalı ve varsa eski pasaportlarınız da ilave edebilirsiniz )
  • 2 Adet  vesikalık fotoğraf ( arka fon beyaz ).
  • Firmanın antetli kağıdına büyükelçilik veya konsolosluğun dikkatine gideceği tarihleri belirten işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve istenilen vize süresini belirten dilekçe.
  • Ticari seyahatleriniz için Romanya'daki firmadan davetiye ( Romanya'dan gönderilen davetiyede istenilen vize  süresinin  ( 1 yıl - 180 gün çok girişli )  belirtilmesi   gerekiyor  ve  yapacak faaliyetinde belirtmesi gerekiyor.
  • Ticaret odasından referans mektubu ( vize bölümünden alınacak )
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Çalışan ise SSK işe giriş  bildirgesi fotokopisi ( SSK  bildirgesi  tekrar ve  yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi )
  • Son aya ait maaş bordrosu
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Kredi kartı ekstresi veya banka hesap cüzdanı fotokopisi
  • NOT:                                                                                                           Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında konsoloslukta bulunması gerekiyor.                                                                 Diplomatik ( kırmızı ) ve hizmet ( gri ) pasaport sahiplerine vize uygulanmıyor. Hususi ( yeşil ) pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulanmıyor.

 

  • TRANSİT VİZE
  •  2 Adet  vesikalık fotoğraf ( arka fon beyaz ).
  • Pasaport ( süresi en az 7 ay geçerli olmalıdır )
  • Kredi kartı son ekstre veya banka hesap cüzdanı fotokopisi
  • Asıl gideceği ülkenin vizesi
  • Asıl gideceği ülkeye uçak veya otobüs bileti
  • Özel araç ile gidecek ise aracın ruhsat, triptik kart ( yeşil kart ) ve ehliyet fotokopisi
  • NOT:                                                                                                       Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında konsoloslukta acentemizin yetkilisi ile birlikte bulunması gerekiyor.                                                                                                 Diplomatik ( kırmızı ) ve hizmet ( gri ) pasaport sahiplerine vize uygulanmıyor. Hususi ( yeşil ) pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulanmıyor.

 

  • ÖZEL ZİYARET VİZE
  • 2 Adet  vesikalık fotoğraf ( arka fon beyaz ).
  • Vize bitiş tarihinden itibaren en az 9 ay geçerliliği olan pasaport
  • Romanya'dan davet eden kişinin noter tasdikli davetiyesi
  • Davet eden kişinin Romanya'daki oturduğu evin tapusu veya kira kontratının fotokopisi. ( Davetiye ve tapudaki adres bilgileri aynı olmalı )
  • Davet eden kişinin kimlik  fotokopisi ( Türk  vatandaşı  ise  Romanya'daki  oturum LEGİTIMATIE )
  • Kredi kartı son ekstre veya banka hesap cüzdanı fotokopisi
  • NOT:                                                                                                       Romanya'ya ilk defa gidecek vatandaşlar için vize başvuru sırasında konsoloslukta bulunması gerekiyor, acente yetkilisi ile birlikte.               Diplomatik ( kırmızı ) ve hizmet ( gri ) pasaport sahiplerine vize uygulamıyor. Hususi ( yeşil ) pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.

 

 

 

 

 

 
 
 
  TEL : 0212 230 02 24 pbx
FAX: 0212 230 81 92

             info@bercantour.com

rezervasyon@bercantour.com

 
 

bercantour.com  2009 Tüm Hakları Saklıdır.

 

   
 
     

Hac kesin kayıt sorgulama...

 

Hac'cın tarifi ve faziletleri...

 

İstanbul Şehir Turları...

 

İstanbul Otelleri...

 

Romanya Turları...

 

FAYDALI LİNKLER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAVA DURUMU

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ